به گزارش خبرگزاری مهر، امیر قادری اظهار داشت: برای توسعه و عمران شهری باید برنامه های مدون و کارشناسی شده را برای تحقق اهداف توسعه تهیه کرد و با ارائه راهکارهای مناسب و با شناخت ظرفیت ها و نقاط ضعف و قوت زمینه تحقق اهاف توسعه در نواحی شهری محقق ساخت.
وی افزود: در حقیقت کالبد اصلی در تهیه طرح های جامع و تفصیلی شهرها باید بر اساس مباحث و مسایل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شهری و نیاز جامعه صورت گیرد و مسئولان و متولیان باید همه نکات اصلی و کاربردی را مدنظر داشته و بر طبق نیازمندی های زیر بنایی شهرها طرح های خود را ارائه کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان ادامه داد: مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی استان به ویژه در مباحث شهری باید با ارتباط نزدیک و همکاری با مشاورین و طراحان طرح های جامع و تفصیلی با ارائه اطلاعات مورد نیاز برای تهیه این طرح ها سعی کنند تا همه جوانب را بررسی و برطبق آن برنامه ریزی کنند.
قادری با تاکید بر لزوم توسعه اصولی مناطق شهری و رعایت قوانین و مقررات شهرسازی، طرح های جامع و تفصیلی را از مباحث ضروری در توسعه و عمران شهری عنوان کرد.
کاهش بروکراسی اداری در صدور مجوز گردشگری در کردستان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان بیان کرد: برای تسهیل در سرمایه گذاری بخش گردشگری باید روند صدور مجوز را با کاهش بروکراسی اداری هموار سازیم.
قادری ادامه داد: با توجه به وجود قابلیت های فراوان طبیعی و جاذبه های گردشگری همه مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی استان باید با همکاری و همسویی اقدامات لازم را برای توسعه هر چه بیشتر زیرساخت های گردشگری در کردستان را فراهم کنند.
وی گفت: منطقه نمونه گردشگری آبیدر سنندج، دریاچه زریوار مریوان و دیگر مناطق گردشگری در کردستان توان تبدیل شدن به قطب اصلی گردشگری منطقه را دارند و باید با بررسی های کارشناسی و مکان یابی مناسب بستر لازم را برای احداث و راه اندازی مراکز اسکان و دیگر امکانات تفریحی و سیاحتی مورد نیاز مسافران و گردشگران از دیگر استان های کشور به کردستان را به وجود آوریم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان خواستار تشکیل کمیته های فنی برای ارائه و معرفی بسته های سرمایه گذاری در عرصه گردشگری به متقاضیان و سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان شد.
قادری وجود منابع آبی و سدهای سطح استان را فرصتی مناسب برای ایجاد فضاهای تفریحی و گردشگری با همکاری بخش خصوصی عنوان کرد و خواستار استفاده بهینه از این منابع خدادادی در زمینه توسعه گردشگری استان شد.
وی بر لزوم راه اندازی دفاتر اطلاع رسانی گردشگری با همکاری انجمن صنفی در مبادی ورودی شهرها و مناطق نمونه گردشگری برای راهنمایی گردشگران و مسافران در کردستان تاکید کرد.
شرایط لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در کردستان کاملا مهیا است
استاندار کردستان گفت: بر اساس سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی و همت مسئولان دولتی برای توسعه همه جانبه کردستان، شرایط برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان مهیا است.
علیرضا شهبازی در جلسه گفتگوی بخش خصوصی با دولت اظهار داشت: صاحبان سرمایه به عنوان اقشاری موثر و تعیین کننده در رشد و شکوفایی استان باید بیشتر از همیشه در کنار دولت برای توسعه این استان همت کنند.
وی افزود: مسئولان دستگاه های اجرایی استان نیز باید با نگاه ویژه و داشتن تفکری آینده نگر برای توسعه همه جانبه کردستان از سرمایه گذاران بخش خصوصی حمایت و شرایط را برای سرمایه گذاری بیشتر مهیا کنند.
استاندار کردستان ادامه داد: بالا بودن وضعیت اقتصادی و مالی سرمایه داران کردستانی برای ما یک افتخار است و برای بکار گیری هر چه بیشتر سرمایه و فکر سرمایه گذاران در راستای توسعه و رشد استان از برنامه های مهم دولت است.
شهبازی سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در کردستان را یکی از نیازهای اصلی و دغدغه مردم و مسئولان دانست و یادآور شد: برای نیل به این دو هدف مهم نیازمند حضور فعال و مشارکت بخش خصوصی هستیم.
وی از آمادگی استانداری کردستان برای حمایت های مادی و معنوی از سرمایه گذاران خبرداد و بیان کرد: دولت از هر گونه سرمایه گذاری در استان با پرداخت تسهیلات، تخفیف های مالیاتی و عوارض و دیگر کمک ها حمایت جدی می کند.
استاندار کردستان با اشاره به وجود مسایل و مشکلات بیکاری دانش آموختگان کردستانی گفت: برای هر گونه سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال بخش خصوصی در کردستان شخصا پیگیری می کنیم و با بهره گیری از تمام اختیارات قانونی خود برای توسعه بخش خصوصی تلاش خواهم کرد.
شهبازی همچنین مشارکت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان استان را یک نیاز ضروری دانست و افزود: اگر چه دولت زیرساخت های بسیار خوبی در این حوزه در سطح استان ایجاد کرده اما می توان با مشارکت بخش خصوصی این حوزه را بیش از پیش تقویت کرد.
نظر شما